Saturday, March 23, 2013

Fashionista ♥

hai korang-korang-korang ;)
apa paling famous among the girls sekarang ni? mempelam? pelam? PEPLUM!!!
yeah

aku ada satu kedai yang jual peplum yang tak ada dalam pasaran sekarang? tak percaya? click sini:


peplum yang diorang buat cumel-cumel uoalls. 
i double like for their PEPLUM!!!

how i know about PEPLUM dekat kedai ni? of cos la,cek beli satu.
hihihi


                     


ada manik tingkat-tingkat lagi. tambah comel dengan aksesori pink tu kan?kan? so,korang-korang jangan lupa tau click:

MILSHA SHOP


2 comments:

  1. wah..cute baju tu
    follow sini..jemput ke blog yumida

    ReplyDelete
  2. oke.. selamat datang ke blog saya yumida (;

    ReplyDelete