Wednesday, January 8, 2014

HANDPHONE

Ok back to my story again.
Kegunaan handphone:
Aku rasa pelik bila ada orang tak tahu function handphone ni. Guna handphone punya la canggih tahap dewa !
SONY  EXPRIA la,
BLACKBERRY Z10 la,
SAMSUNG NOTE 2 la,
IPHONE 5S la



Tapi hancur bila basic function handphone pon tak tau. Beli phone bukan harga bukannya singgit dua kupang, paling koman pon RM800++ tau!  Kegunaan handphone paling basic boleh tak tau? Tak ke pelik?

MESEJ & CALL la.

 Itu pon boleh blank ke? Ini tak, update status bkn main lagi , tapi nak contact the one who care about you ( eg : parents, friends, lectures, special one) bkn main susah ya amat! Handphone tu bukan just for update status kat TWITTER OR FACEBOOK je tau.

Ini tidAk , semua benda nak inform kat twit or fb. Stress tau tak?

Benda basic kot? Aish,zaman  sekarang aku rasa kalau nak mintak tolong apa-apa ,( incase kena kidnap or whatever) korang just update kat fb or twit je macam ni;

 “korang-korang, aku kena culik ni dengan si polan. Sekarang aku dekat rumah kosong blablabla.”

Mesti ada orang give the feedback. Tak caya try la

# apa salahnya msg or call ja untuk inform something daripada update status kat wall fb / twitter?


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete